Home           Nieuws           Links          Vacatures                      Français
  

Voor wie

Ziekenhuizen
De patiënt beoordeelt een ziekenhuis, naast de medische zorgen,  vaak op de hotelfuncties. Is het eten lekker, is het een nette omgeving en … is het linnen proper. Ook voor de vele medewerkers is het van groot belang dat ze zich goed voelen en zich goed kunnen bewegen in hun werkkledij. Wasserij Dumoulin leeft zich in in uw behoeften en zoekt samen met u naar de meest aangename tinten en stoffen voor zowel de patiënt als voor uw medewerkers. U kan bij ons het linnen huren, maar indien u dat wenst zullen wij ook graag uw eigen linnen afwerken.
 
Rust -en verzorgingstehuizen 
Wasserij Dumoulin is dé partner om een huiselijke sfeer te creëren en het verblijf voor de residenten zo aangenaam mogelijk te maken, zoals gekleurde dekbedden, geassorteerde lakens, tafelkleedjes en/of servetten.
Wij staan in voor een perfecte afwerking van de grote hoeveelheden bewonerslinnen waarin we gespecialiseerd zijn.
Hygiëne en kwaliteit staat bij ons voorop, elk uitgeleverd stuk linnen wordt gecontroleerd op comfort, esthetiek, absorptievermogen en slijtagebestendigheid.
In geval van overmacht zijn we steeds in de mogelijkheid extra linnen op een zo kort mogelijke tijd te leveren.

• we hebben een eigen nieuwkuisafdeling
• een persoonlijke en correcte behandeling met een perfecte afwerking voor een correcte prijs
• Interne behandelingen in de instelling wordt tot een minimum herleid door onze volledige uitsortering
• een vlotte online traceerbaarheid van elk kledingstuk binnen het pakketsysteem
• een aflevervorm naar wens: in bulk, in pakket per bewoner, op kapstok of gevouwen.
 
Psychiatrische instellingen 
Wasserij Dumoulin kan perfect inspelen op de specifieke kenmerken van deze sector in de gezondheidszorg. Eigen specifiek linnen van de instelling, eigen linnen van de patient, huurlinnen, …wasserij Dumoulin kan dit perfect aan.
Patienten wisselen vaak van afdeling, Wasserij Dumoulin heeft voor hun persoonlijke was een aangepast, semi permanent identificatie systeem.