Home           Nieuws           Links          Vacatures                      Français
  

Onze sterke punten

Dynamisme
Dumoulin is een jong en dynamisch familiebedrijf in volle expansie dat streeft naar een open communicatie.
 
Familiaal karakter
Het familiale karakter van het bedrijf is een meerwaarde. Wij staan dagelijks klaar om onze klanten met raad en daad bij te staan.
Persoonlijke aanpak
Onze persoonlijke aanpak zorgt dat onze dagelijkse contacten met u vlot en efficiënt verlopen. Samen bouwen we aan een optimale relatie.
Huiselijke sfeer
Wasserij Dumoulin is een partner om een huiselijke sfeer te creëren. Het doel is het verblijf voor de patiënten of bewoners zo aangenaam mogelijk te maken in uw instelling.
Innovatie
Wasserij Dumoulin voert een permanent innovatiebeleid. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in het machinepark en informatica.
Automatisatie
Een automatisch sorteersysteem voor de werkkledij per klant met automatische uitscanning.
UIT- en INscannen
Niet alleen UIT-, maar ook IN-scannen van alle kledingstukken om de opvolging transparant te maken.
Online gegevens
Met het softwarepakket en beheersysteem voor werkkledij en plat linnen zijn de relevante gegevens online consulteerbaar.
Eigen linnen
Wij voorzien uw eigen linnen van een nummer of naam wat resulteert in een perfecte opvolging tijdens het volledige wasproces.
Wikkelzakken
Alle wikkelzakken en containerhoezen worden in voldoende mate ter beschikking gesteld. Wikkelzakken zijn milieuvriendelijk en ergonomisch verantwoord.
Kwaliteitscontrole
In ons productieproces hebben we diverse strenge kwaliteitscontroles. Gebruik van hoog kwalitatief huurlinnen met systematische controles.
Flexibiliteit
Een uitgekiend logistiek systeem biedt ons de mogelijkheid om uiterst flexibel te werken.
top