Home           Nieuws           Links          Vacatures                      Français
  

Historiek

1959 - 1980
In 1959 richtten Romain en Agnes Dumoulin in Zonnebeke een wasserij voor privé-linnen op. Hier begint het succesverhaal van Dumoulin.

1980 - 1990
De constante groei en nieuwe, grote klanten in de verzorgingssector maken in de jaren tachtig belangrijke investeringen mogelijk. De bedrijfsruimte wordt aanzienlijk uitgebreid, het materiaal gemoderniseerd en de capaciteit verhoogd.

1991 - 1998
In december 1991 wordt het vaandel overgedragen aan dochter Sabine en echtgenoot Rik Claus. Naast de innovatie en de uitbreiding van hun diensten nemen zij de waarden van het bedrijf over in hun beeld. Kwaliteit, flexibiliteit en service komen nog steeds op de eerste plaats.

1999 - 2005
Op 1 januari 1999 wordt een tweede, gloednieuwe vestiging in Komen in gebruik genomen, speciaal om grotere tonnages aan te kunnen in platlinnen en werkkledij. De vestiging in Zonnebeke specialiseert zich verder in de persoonsgebonden was.

2006
November 2006: zware graafwerktuigen rollen het fabrieksterrein op van de Dumoulin vestiging te Komen. De huidige toestand wordt stillaan onhoudbaar en men heeft heel dringend extra ruimte en capaciteit nodig, 3000m² wordt 7000m². De automatisering wordt verder opgedreven en een aantal activiteiten worden vanuit Zonnebeke overgeplaatst naar Komen.

2007
Maart 2007: De nieuwe wasserij wordt in gebruik genomen. Deze schaalvergroting dient niet enkel om de service, flexibiliteit en topkwaliteit te consolideren maar biedt tevens extra ruimte voor expansie.

2009
50 jaar Dumoulin.
Technologische vooruitgang gaat harmonieus samen met de waarden van een familiebedrijf:
bij DUMOULIN komt de klant altijd op de eerste plaats. Wij opteren voor een persoonlijke aanpak en een flexibele benadering van elke vraag van de klant.

Het verschil zit ergens. DUMOULIN laat het je graag zien.